Rólunk

A VEHULL KFT. 2013-ban alakult, 100%-ban magyar magántulajdonban lévő vállalkozás verőcei telephelyekkel. A cég megbízhatóságának alapját a kollégák sok éves tapasztalata, illetve szakmai elkötelezettsége képezi.


   A cég fő tevékenységei:

- Környezetvédelem

- Hulladékgazdálkodás

- Konténeres és kisteherautós hulladék szállítás

- Inert és egyéb nem veszélyes hulladékok begyűjtése, kezelése

- Osztályozott építőanyagok értékesítése

- Építőipari gépek bérbeadása

- Logisztika, fuvarszervezés

- Gépi földmunka


A széleskörű profilt hűen tükrözik a referenciák, amelyek a hulladékgazdálkodás és az építőipar valamennyi részterületére kiterjednek.

Így garantálva van, hogy minden a megrendelő teljes megelégedettsége mellett valósul meg. Emellett mobilszolgáltatásként is működünk. Az általunk kezelt anyagokat 80%-ban hasznosítjuk, majd másodanyagként értékesítjük. A cég elkötelezte magát a környezeti értékek védelme mellett. Ezen felül tevékenységeinket három részlegünk egészíti még ki. 


A VEKŐ Telepünk ömlesztett építőanyagok árusításával foglalkozik alvállalkozók és a lakosság számára. Itt jelennek meg az újrahasznosított darálékaink, melyek tört beton, tört tégla, zúzott mészkövek, különböző nagyságú sóderek, termő és töltőföldek.


A VEKŐ telep a VEHULL Kft. egyik fő építőipari területe. A telephely, Verőcén, a Katalinpusztai bekötőút elején, a Tüzép közelében helyezkedik el (2621, Verőce, Katalinpusztai bekötőút Hrsz.070/4). Jó minőségű ömlesztett építőanyagokat árusítunk kis-,és nagy mennyiségben, amiket folyamatosan képesek vagyunk biztosítani alvállalkozók, lakosok számára. Anyagaink között megtalálhatóak a hulladékos telepről kikerült újrahasznosított inert darálékaink: tört beton, tört tégla, tört aszfalt. Ezenkívül különböző frakciókban zúzott szürke, bazalt kövek (NZ 0/4;VSZ0/32; M56; VSZ 16/32; NZ 4/11; NZ 11/22), zúzott mészkövek(5/12;12/20). A választékot tovább színesítik a különböző kavicsnagyságú sóderek (0/4;0/16;0/24), a bánya-, és mosott homok választék, gyöngykavics, termő-, és töltőföld kínálat.